Ib & Flemming rykker ind!

Er der noget mere magisk end julen? Ikke for mig! Og hjemme hos os, begynder julen gerne i oktober.... eller september, hvis jeg kan slippe afsted med det;-) Det er lige i overkanten at begynde at pynte op, selv for mig. Men til gengæld har vi fået to nisser, som bor i vores have. De hedder Ib & Flemming!

Min søn, Marcus, bliver 4 år i november, og er også stor tilhænger af magi. Så det er nemt og fantastisk at skabe et univers sammen med ham, som er fuld af fantasi, feer, gnomer, trolde og ikke mindst nisser! Det startede en kedelig torsdag eftermiddag, hvor vi ikke rigtig vidste, hvad vi skulle lave efter børnehave og vuggestue. Jeg sagde til Marcus, at der var flyttet to nisser ind i vores have, og de hed Ib & Flemming. De er lige blevet færdige på nisseskolen dybt inde i skoven, og har i deres afsluttende praktikperiode, ledt efter et hus og en have, hvor de kunne bo. De havde lagt mærke til Marcus og Laura, og besluttet sig for at det var deres have, de allerhelst ville bo i.

Flemming, den kække...

Det er vigtigt at passe rigtig godt på sine nisser, lang tid inden jul. Hvis man har været sød ved dem, og i øvrigt opført sig ordentligt, får man flere gaver i december. I fredags fik vi risengrød og fredagsslik, og Marcus foreslog at Ib & Flemming skulle have lidt også. Han fandt en fin lille skål til dem, og puttede risengrød med kanelsukker, og 4 bittesmå stykker fredagsslik i. Vi har været i skoven og finde grene, blomster og bær til dem, og lavet en fin seng under halvtaget ude ved skuret, i bunden af vores eventyrlige have. De blev vist ret glade for en varm seng og lidt mad!


Ib, den generte..

Hvis man ikke har passet godt på sine nisser, kan de selvfølgelig finde på at drille. De kan for eksempel finde på at farve mælken grøn, tage alle Marcus' sokker og hænge op i stuen, eller stille stolene op på bordet. De er fulde af fantasi, de nisser..... Og selvfølgelig en stor portion magi...

Kommentarer

Populære opslag