Monster-æg til morgenmad?

Mine børn elsker de her æg, og de er faktisk rigtig nemme at lave..

Det eneste man skal bruge er: Hårdkogte æg, frugtfarve og en frysepose. (Aldrig er der blevet brugt så meget frugtfarve ;-))

Engang ville jeg give børnene overskuds-monster-æg med på madpakken, så vi lavede dem dagen før. De bliver bare noget smattede i farven af at ligge og kramme hinanden i en pose i køleskabet hele natten. Det lignede mere, at der havde været æggeslåskamp, og alle var kommet til skade. Endnu en fail! 

MEN de kan blive vildt flotte, hvis man har tålmodighed nok til at lade dem tørre helt, og så spise dem med det samme.

Vigtig detalje - når man har puttet æggene i fryseposen og hældt frugtfarve i, skal man lægge dem på en rist over vasken (som vist på billedet). Så skyller man dem med vand, så overskydende farve går af. Det er NUnunu, at man skal lade dem tørre helt. Ellers får man ikke de flotte mønstre, men blot endnu en frugtfarvet ulykke… Og så husk, jo længere de får lov at ligge med frugtfarven (fx til dagen efter), jo mere trækker farven ind i hele ægget.. Lad ægget ligge i en muffin form med skallen på natten over, og så kan børnene selv skrælle dem i skolen. De bliver ikke helt ligeså klare i farven, men stadig monster-agtige!



Magisk, ikk? It's a keeper!



Kommentarer

Populære opslag