Inspiration til julegaver

Jeg har lavet en liste herunder med nogle af mine egne favoritter, og links til hjemmesider! 
ELSKER netshopping fra sofaen ;-)

Klik på overskriften over hvert billede for at komme direkte til hjemmesiden, hvor du kan købe produktet! 


Piger/Drenge 0-3 år:


1. Den her snekugle fra Djeco er en natlampe - den slukker af sig selv efter 2 timer. Er den ikke fantastisk? Kan fås med forskellige motiver..
Køb den hos www.legebutikken.dk 





2.  Michala fra bloggen www.bastabum.dk tippede forleden om personlige vendespil, hvor man selv uploader billeder. Genial idé! Man kan både uploade billeder af familien, men også gøre som Michala og vælge billeder af yndlingsbamsen, is, gravkøer eller hvad barnet nu rigtig godt kan lide. Jeg har allerede bestilt 2 til nogle heldige piger i min egen familie!
 Klik her og kom direkte til indlægget.

Her er Michala's billede af vendespillet (klik på billedet, så bliver det større):



3. Den her personlige fødselstavle er altså også ret fin til begge køn. Bestil den her!





Piger 3-6 år:

Piger i denne alder elsker dimser, og ting de kan putte dimser i!




2. Superheltinde kostume i kuffert! Yeah!




3. Sminkebord fra Djeco
(begge mine døtre på 2 & 6 år ville gå bananas over det her bord.)



Alle mine børn ønsker sig sådan en! Perfekt til 1. juledag efter et karbad, men også til sommer, når vi kører hjem fra stranden om aftenen!



Andre forslag kunne være smykker, små tasker (med GLIMMER!!), smykkeskrin, eller hvad med en stumtjener til at hænge tasker på?


Stumtjener konceptet kunne også være en cool wallsticker med små knager, man hænger på væggen. Eller en helt almindelig stumtjener, den på billedet ovenover er bare i børnehøjde, og med lidt eventyr-tema..

De er cool, de her kufferter. Og så tæller de som håndbagage!

Lige noget for min niece, Karen, der bor i USA



Jeg har undladt ting som Barbie, Violetta, Jessie, prinsessekjoler, perleplader, modellervoks, dukker og alt det andet - jeg er sikker på, du ved, hvor du kan finde det ;-) 


Piger 6-9 år:



















Piger i denne aldersgruppe bliver rigtig glade for tøj, halstørklæder, sminke, mavetasker, streetdance-agtigt tøj, musik, og andre cool faktor ting!

Drenge 3-6 år:



2. Men der skal nok lidt mere fart over feltet, hvis en dreng mellem 3-6 skal synes det er sjovt at åbne juleaften! Som fx de her Socker Boppers man kan bokse med!







4. Super cool kasse med geometriske figurer, man skal sætte op på magnetisk baggrund. Den kan man endda tage med i bilen/flyveren! Der følger små kort med, man skal efterligne!
Køb den her!









Andre gode forslag til denne aldersgruppe er diverse køretøjer i form af løbecykler, løbehjul, små racere, og det traditionelle LEGO, Skylanders, Gormiti, Trashies og hvad de ellers synes er mega!


Drenge 6-9 år:

1. En top cool sækkestol til værelset?
Dude! Sejeste kasket-sækkestol, ever!




3. Quizmysteriet!
Det er et rigtig fedt spil, som vi har haft stor glæde af. Min datter på 5 var lige lille nok til at spille det i sommer, men så var hun på hold med mig! I spillet finder man ledetråde i forskellige kategorier, og ender med at gætte hvem tyven er, hvad han har stjålet og hvor han har gemt det (det kunne være Rødhætte, der har stjålet et æble og gemt sig i New York). Kan købes i alle boghandlere og legetøjsforretninger ;-)





Og så er det altid et hit at købe gear til den sportsgren, drengen går op i.. Fodboldtrøjer/udstyr, baseball gear, trick løbehjul, Penny Boards, kasketter, hættetrøjer, fede sneakers, en cool taske e.l.



Små gaver under 100 kr - blandet køn:

Lav dine egne armbånd:















God shopping ;-)

/M

Kommentarer

Populære opslag