Skøn fødselsdag!

Idag har vi holdt fødselsdag for Marcus og hans 15 nærmeste venner. Den skulle have været holdt i november, men der var han syg. Så i 2 måneder har han glædet sig!
Vi lavede picnic på gulvet, for hvem har plads til 15 børn rundt om bordet?! Ikke mig :) Marcus dækkede selv op, og var ret stolt over resultatet.

Børnemenuen stod på pølsehorn, agurkestænger og frikadeller - altså fingermad = ingen bestik... Til dessert havde vi lavet en slangekage med gule pinocchio øjne, og en figne-tunge. Vi har lavet den før i grøn, hvor øjnene var smarties, og tungen var marcipan med rød frugtfarve. Men det er jo lige hvad man har i huset! 


Mellem maden og slamgekagen, kunne man få Bakugan tatoveringer, Ben10 tatoveringer og prinsesse-tatovering. Så lavede vi et lille værksted, hvor man kunne blive malet i hovedet. Der var mange flotte skeletter og glimmer-ballerinaer.

Til sidst lavede vi børnediskotek. Det er jo fantastisk, at de helst vil høre "Geronimo", "Party Rock Anthem" og Medina! Så bliver jeg også revet lidt med:)



Mormor kom og hjalp!



 
















Og så gav de op...


Kommentarer

  1. Håber I har haft en fantastisk fødselsdag, med udklædning og det hele. Super billeder også :-)

    Mvh Claus
    Polterabend Event

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag